انواع استراتژی فارکس – معامله با بهترین استراتژی ترید در فارکس
معامله سودآور در بازار فارکس، نیازمند استراتژی است. استراتژی داشتن در بازار فارکس می تواند جلوی از بین رفتن سرمایه و ضررهای پشت سر هم را بگیرد. ترید در بازار فارکس بدون استراتژی، مصداق بارز معامله بدون برنامه و بر اساس شانس می باشد. بنابراین، کلیدی ترین عنصر ترید فارکس، استراتژی (Strategy) می باشد.
از محبوب ترین استراتژی های فارکس، می توان به [استراتژی فارکس روزانه 50 پیپ، استراتژی استوکاستیک در فارکس، استراتژی 90 درصدی فارکس و …] اشاره کرد.
در این مطلب با مفهوم استراتژی آشنا می شویم و برخی از مهمترین استراتژی های موجود در بازار که مجاز به استفاده در بروکرهای فارکس هستند را، به شما معرفی می کنیم. از جمله موضوعاتی که در ادامه می خوانید درباره انواع استراتژی در فارکس:
- مفهوم استراتژی فارکس
- بهترین استراتژی های فارکس
- دیدگاه متخصصان در این زمینه
معروف ترین استراتژی های معاملاتی در فارکس
بهترین استراتژی فارکس | مشخصات |
استراتژی مبتنی بر ترند | ترید در جهت ترند غالب بازار |
استراتژی مبتنی بر محدوده | معامله بر اساس خطوط مقاومت و حمایت |
استراتژی گرید Grid | آمادگی برای ورود به معامله در دو جهت بازار |
استراتژی معامله حامل | ترید بر اساس تفاوت نرخ بهره |
استراتژی اسکالپینگ | معامله با سرعت بالا در زمان کم |
⭕️فایل آموزشی | آموزش استراتژی در فارکس – PDF |
⭕️لینک یوتیوب | معرفی بهترین استراتژی در فارکس – YouTube |
⭕️لینک آپارات | بررسی استراتژی در فارکس – Aparat |
⭕️لینک نماشا | انواع استراتژی در فارکس – Namasha |
🎥ویدئوی آموزش انواع استراتژی در فارکس
در فیلم زیر، انواع استراتژی های فارکس را به همراه مثال های کاربردی، برای شما توضیح داده ایم.
آموزش انواع استراتژی در فارکس
استراتژی در فارکس چیست؟ – مفهوم استراتژی در بازار فارکس
سودآوری در بازار فارکس؛ نیازمند دانش و ابزارهای تحلیل تکنیکال و فاندامنتال می باشد. معامله گران سعی می کنند با این ابزار، راه باثباتی برای سودآوری از فارکس به دست آورند که به آن استراتژی گفته می شود.
استراتژی های فارکس همیشه سودآور نیستند و ممکن است تنها در شرایط خاصی از بازار، کاربردی باشند یا اینکه پس از مدتی اثر خود را از دست بدهند.
استراتژی ها می توانند به دو دسته تقسیم شوند:
- استراتژی فارکس کوتاه مدت
- استراتژی فارکس بلند مدت
بنابراین، برخی استراتژی ها برای معامله در بازه های زمانی بلند مناسب هستند و برخی معامله ها نیز ممکن است تنها چند دقیقه باز بمانند. برای مثال، در استراتژی اسکالپینگ/اسکالپ ، معامله گران بعضا در چند دقیقه بیش از 10 معامله را باز کرده و می بندند.
هر کدام از این معامله ها ممکن است تنها 1 تا 5% از مبلغ سرمایه گذاری شده، سودآوری نصیب تریدر کنند؛ اما جمع آنها می تواند مبلغ بزرگی شود. از طرف دیگر، برخی سرمایه گذاران ممکن است در ماه به کمتر از 5 معامله وارد شوند اما پس از بستن معامله، سودهای 20 تا 50% کسب کنند.
انواع استراتژی ها در فارکس – بهترین استراتژی در فارکس چیست؟
هر معامله گر بازار فارکس، باید سعی کند که بر اساس میزان سرمایه ای که دارد، زمانی که صرف معاملات می کند و همینطور شرایط بازار، یک استراتژی مناسب برای خود پیدا کند. اکثر تریدرهای فارکس، خودشان استراتژی مناسب را با آزمون و خطا و راهنمایی گرفتن از دیگر معامله گران، پیدا می کنند. اما برخی دیگر به خرید استراتژی فارکس می پردازند.
از جمله بهترین استراتژی های فارکس می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
1#: استراتژی مبتنی بر ترند
2#: استراتژی معاملاتی Range Trading [مبتنی بر محدوده]
3#: استراتژی فارکس Grid [گرید]
4#: استراتژی Carry Trade [معامله حامل]
5#: استراتژی Scalping [اسکالپینگ]
استراتژی معامله با ترند
در این نوع استراتژی، شما در جهت ترند غالب بازار به معامله کردن می پردازید. در استراتژی مبتنی بر ترند، شما باید جهت ترند فعلی را شناسایی کنید.
سپس، باید به تحلیل بازار ادامه دهید تا در نقطه مناسبی از معامله خارج شده و کسب سود نمایید.
استراتژی معاملاتی مبتنی بر محدوده – Range Trading
این استراتژی بر اساس خطوط مقاومت و حمایت (Support and Resistance) می باشد. در این استراتژی، معامله گران از اندیکاتورهای مختلف برای تشخیص این سطوح که در آن جهت بازار تغییر می کند، استفاده می کنند.
استراتژی گرید فارکس – Grid Trading
معامله گران و سرمایه گذاران در استراتژی گرید، سعی می کنند چند دستور معاملاتی در بالا و پایین تر از قیمت بازار ثبت کنند. در این حالت، بازار در هر جهتی که حرکت کند؛ یک معامله جدید باز شده و معامله گر وارد پوزیشن می شود و می تواند سودآوری کند.
برای مثال اگر قیمت بازار 1.1345 باشد، با ثبت دو دستور معاملاتی در 1.1325 و 1.1365، می توانید آماده حرکت بازار در هر جهتی باشید.
استراتژی معامله حامل – Carry Trade
در این نوع استراتژی، شما می توانید از اختلاف نرخ بهره ارزها به نفع خود استفاده کنید و به سودآوری دست پیدا کنید. برای مثال، فرض کنیم شما ارز USD را با نرخ بهره 2$ خریداری می کنید و در مقابل آن EUR با نرخ بهره 1$ به فروش می رسانید.
اگر معامله شما تا روز بعد باز بماند، می توانید به میزان این اختلاف، با دریافت سواپ مثبت؛ سود کسب کنید! از جمله بهترین جفت ارزها برای این استراتژی:
- “AUD/JPY”
- “NZD/JPY”
استراتژی اسکالپینگ – Scalping
در این نوع استراتژی، معامله گران در بازه های زمانی بسیار کوتاه، تعداد معاملاتی بسیاری انجام می دهند. با سودآوری های کم در تعداد بالای معاملات، شما می توانید سرمایه خود را به اندازه قابل توجهی افزایش دهید.
توصیه کارشناسان اف ایکس ماکسی در مورد استراتژی فارکس
به طور کلی، داشتن یک استراتژی مناسب در ترید فارکس، کلیدی ترین عنصری است باید به آن دقت کنید. اکثر معامله گران قبل از ورود به دنیای معاملات واقعی، در حساب دمو بروکر، استراتژی خود را تست می کنند.
پیشنهاد می کنیم اگر با استراتژی جدیدی وارد معامله می شود، سرمایه کمی را به تریدهای خود اختصاص دهید. استراتژی هایی که دارای ریسک ضرر 20% به بالا هستند، می تواند در چند معامله کل سرمایه شما را از بین ببرد.
سوالات متداول
❓استراتژی در فارکس چیست؟
استراتژی، در واقع برنامه مشخص و دقیقی برای سودآوری در فارکس است. استراتژی ها می تواند شامل استفاده از اندیکاتورها و ابزار مختلفی شوند.
❓بهترین استراتژی فارکس چیست؟
این بستگی به سبک معاملاتی شما دارد. همینطور شرایط بازار و میزان سرمایه شما نیز، در این انتخاب دخیل است.
❓بهترین استراتژی فارکس برای معامله گران مبتدی چیست؟
استراتژی هایی که میزان ریسک کمی دارند، بهترین گزینه تریدرهای مبتدی هستند. با اینکه این نوع استراتژی ها سودآوری کمی نیز دارند اما از سرمایه معامله گران حفاظت می کنند. از جمله این استراتژی ها، می توان به استراتژی بر اساس ترند، اشاره کرد.
❓چطور استراتژی فارکس خود را امتحان کنیم؟
شما می توانید از حساب های دمو بروکر خود استفاده کنید و بدون نیاز به استفاده از سرمایه واقعی، به تست استراتژی فارکس بپردازید.
❓ریسک استراتژی فارکس خود را چگونه کاهش دهیم؟
شما می توانید استراتژی مدیریت ریسک نیز در کنار استراتژی معاملاتی خود داشته باشید. برای مثال می توانید از سطوح توقف ضرر و کسب سود بهره بگیرید.