سیگنال اسپات کریپتو چیست؟ – انواع روش های دریافت سیگنال اسپات ارز دیجیتال
سیگنال اسپات (spot signal)، روشی نوین برای خرید و فروش فوری ارزهای دیجیتال میباشد. به معاملات اسپات، معاملات نقدی یا معاملات لحظهای نیز میگویند!
معاملات در بازاز اسپات و کسب سود از سیگنال اسپات؛ نیازمند سرمایه زیادی هستند! همچنین سیگنال های اسپات، به دلیل کوتاه مدت بودنشان «بر اساس استراتژی اسکالپ کریپتو»؛ طرفدار بیشتری نسبت به سیگنال های هولد دارند.
سیگنال ارز دیجیتال اسپات، معمولا توسط اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال (TA) مانند «شاخص قدرت نسبی [RSI]»، «باندهای بولینگر» و «میانگینهای متحرک» مشخص میشوند.
معرفی انواع سیگنال اسپات
در بازار فارکس و ارز دیجیتال، به صورت کلی سه دسته اصلی سیگنال داریم. این سه گروه در بازار اسپات و فیوچرز وجود دارند و هیچ تفاوتی بین آن ها نیست!
سیگنال دستی | توسط تریدرها |
سیگنال اتوماتیک | به وسیله ماشین ها و ربات ها |
سیگنال میکس | توسط هوش مصنوعی |
دسته #1: سیگنال دستی
این سیگنال را معامله گران حرفهای طراحی میکنند و پس از تحلیل های فراوان؛ به معامله گران دیگر داده تا از آن استفاده کنند.
سیگنال دستی از قدیمیترین روش های سیگنال دهی است، که هنوز هم در بازار وجود دارد و بسیاری از کانال های تلگرام و یوتیوب؛ از این روش استفاده میکنند.
دسته #2: کانال های سیگنال خودکار
این کانالها را ربات های برنامه ریزی شده کنترل میکنند. تمامی سیگنال های این کانال ها، بر اساس الگوریتم های طراحی شده توسط مهندسین بازار و برنامه نویسی، انجام میشود.
تحلیل های تکنیکال قوی را میتوان با استفاده از سیگنال های ربات گرفت؛ اما تاثیر اخبار و احساسات بازار را نمیتوان به آن اضافه کرد و دسته سوم به همین علت به وجود آمد.
دسته #3: کانال سیگنال اسپات ترکیبی
با بهرهگیری از قدرت ربات ها در تحلیل تکنیکال بازار، ارائه سیگنال های متفاوت به تریدرها، قدرت تحلیل و روانشناسی بازار معامله گران حرفهای، سیگنالهای قوی را به کاربران خود ارائه میدهد که بازدهی بالایی دارد.
این کانالها در دسته پرطرفدارترین کانالهای سیگنال اسپات در تلگرام و یوتیوب هستند.
معرفی بهترین منابع سیگنال اسپات
در انتخاب این منابع، وسواس زیادی به خرج دادهایم تا بتوانید کانالهایی را در اختیار داشته باشید که بالاترین بازدهی را در میان کانالهای تلگرام داشته باشند. در ادامه با این کانالها آشنا خواهیم شد.
کانال سیگنال اسپات «Rocket Wallet Signals»
«راکت والت سیگنال»، کانالی تلگرامی است که سیگنالهای VIP بازار اسپات و فیوچرز را به معامله گران میدهد. این کانال، از سال 2020 سیگنال های اسپات و فیوچرز را در چهار دسته «کانال های VIP پولی، سیگنال های VIP ارز دیجیتال، اخبار فوری VIP و آموزشهای VIP»؛ منتشر میکند.
اعضای VIP این کانال، با توجه به اخبار و آموزش ها، اقدام به معامله زنده در گروههای مختلف این کانال میکنند و اعضای دیگر میتوانند به جز سیگنال های دریافتی، به صورت همزمان با معامله گران حرفهای این کانال نیز وارد معاملات شوند.
کانال سیگنال ارز دیجیتال تلگرام «MYC Signals»
کانال سیگنال ارز دیجیتال رایگان MYC Signals نیز، در تلگرام فعالیت میکند و سیگنال بازار ارز دیجیتال را به همراه تحلیل بازار به معامله گران ارائه میدهد. این کانال نسخه های پولی خود را در پیشنهادهای 60، 120 و 150 دلاری؛ به کاربران ارائه میدهد.
سیگنال ارز دیجیتال رایگان «Pro Crypto Signals»
سیگنال ارز دیجیتال رایگان Pro Crypto Signals، یکی از قدیمیترین و معتبرترین کانال های تلگرامی در زمینه ارز دیجیتال است. سیگنال های این کانال، شامل آلت کوین ها، بیت کوین و اتریوم میشود.
همچنین افراد میتوانند در مواردی [مانند مدیریت ریسک، استراتژی معاملاتی و معامله خودکار] نیز، در کنار گروه چت فوق العاده در این کانال آموزش ببینند.
کانال سیگنال فیوچرز خارجی – Crypto Quality Signals (CQS)
کانال سیگنال فیوچرز خارجی Crypto Quality Signals (CQS)، همراه با کانال قبلی در سال 2018 تاسیس شد. هر دو کانال در بازار ارز دیجیتال فعالیت میکنند؛ اما وجه تمایز کانال ،CQS دقت سیگنال ها یا وین ریت %80 است.
این کانال هم نسخه رایگان و هم نسخه پولی دارد. نسخه پولی کانال CQS دو پپیشنهاد ویژه به کاربران خود میدهد. پیشنهاد طلایی شامل تمامی سیگنال های کانال، همراه با کانال های جداگانه اخبار و تحلیل است که 30 دلار به صورت ماهانه هزینه دارد.
پیشنهاد نقرهای، نیز دسترسی محدود به سیگنال های کوتاه مدت و میان مدت به همراه معامله با ربات کانال است و 10 دلار به صورت ماهانه از کاربران دریافت میکند.
آشنایی با اندیکاتورهای سیگنال اسپات کریپتو
آشنایی با اندیکاتورهای سیگنال اسپات؛ یکی از مراحل اولیه ورود به کانال های سیگنال است. اعتماد بیشتر با بررسی سیگنال های یک کانال به دست می آید. شما می توانید با کمک اندیکاتورها، سیگنال های اسپات را، تایید نمایید.
در ادامه با برخی از اندیکاتورهای حاضر در بازار آشنا خواهیم شد.
نام اندیکاتور | مشخصات اندیکاتور |
قدرت نسبی (RSI) |
نموداری بین 0 تا 100 دارد |
میانگین متحرک (Movig Averege) |
سه دسته کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارد |
همگرایی و واگرایی یا مکدی (MACD) |
از ترکیب دو اندیکاتور میانگین متحرک ساده تشکیل شده است |
باندهای بولینگر (Bollinger band) |
از یک خط میانگین متحرک و دو انحراف استاندارد (مثبت و منفی) تشکیل شده است |
اندیکاتور قدرت نسبی (RSI)
اندیکاتور RSI یا شاخص قدرت نسبی، یکی از اندیکاتورهای کاربردی در تمامی بازارهای مالی است. این اندیکاتور، نموداری بین 0 تا 100 دارد که بیشتر مواقع «بین 30 تا 70»؛ گردش میکند.
اگر خط روند RSI به سمت 70 در حرکت باشد، یعنی بازار در حال خرید و هنگامی که از 70 گذشت؛ به معنای اشباع خرید در بازار بوده و در نتیجه زمان فروش فرا رسیده است. در مقابل؛ اگر خط روند اندیکاتور زیر 30 بیاید؛ سیگنال فروش صادر شده است.
اندیکاتور میانگین متحرک (Moving Average)
اندیکاتور میانگین متحرک، خود به سه دسته «کوتاه مدت»، «میان مدت» و «بلند مدت» تقسیم میشود. در برخورد خطوط روند این اندیکاتورها! سیگنال خرید یا فروش صادر میشود.
اندیکاتور همگرایی و واگرایی یا مکدی (MACD)
اندیکاتور مکدی، جزو پیچیدهترین ابزارهای سیگنال است و از ترکیب دو اندیکاتور میانگین متحرک ساده تشکیل شده است. این اندیکاتور معمولا سه خط روند [به نام های سیگنال، مکدی و هیستوگرام] دارد.
سیگنال خرید با استفاده از این اندیکاتور زمانی صادر میشود که، خط مکدی از سیگنال عبور میکند و اگر بر عکس این اتفاق بیفتد، معامله گران باید سیگنال فروش را از بازار بگیرند.
اندیکاتور باندهای بولینگر (Bollinger band)
باندهای بولینگر را از معروفترین شاخص های حاضر در بازارهای مالی میشناسند. این اندیکاتور از یک خط میانگین متحرک و دو انحراف استاندارد (مثبت و منفی) تشکیل شده است.
پهنای باندهای بولینگر، نشانگر نوسانات بازار است؛ به این معنی که هر چه باندها پهنتر باشند، ریسک معاملات بالاتر میرود. برخلاف بقیه اندیکاتورها، این اندیکاتور در روند رنج بازار کاربرد دارد.
هنگامی که قیمت به سقف باند میخورد، بازار تغییر جهت میدهد و زمانی که به کف کانال برخورد میکند، روند صعودی آغاز خواهد شد.
آموزش معامله با سیگنال اسپات
معامله با سیگنال اسپات چندان سخت نیست. اکثر سیگنال ها چند بخش اصلی دارند: «قیمت ورودی، قیمت خروجی، استاپ لاس، اهرم (در معاملات فیوچرز)». اگر قیمت ورودی و خروجی دارای حداقل سه پله باشد، کیفیت سیگنال را تا حد زیادی بالاتر میبرد.
شما به عنوان معاملهگر، باید سرمایه خود برای انجام معامله را مشخص کنید و در قیمت های گفته شده، سفارشات خود را به همراه استاپ لاس و حد سود؛ بگذارید.
اگر به تازگی در کانال ناشناخته ای عضو شدهاید که از سیگنال هایش مطمئن نیستید؛ این کار را میتوانید در حساب دمو انجام دهید یا در سایت تریدینگ ویو، بر اساس زمان انتشار سیگنال و حد سود و ضرر آن؛ به بررسی نتیجه بپردازید.
توصیه کارشناس اف ایکس ماکسی درباره سیگنال اسپات
سیگنال اسپات کریپتو، با توجه به نوع استراتژی استفاده شده، معاملهگر خاص خود را میطلبد. اگر معامله گری تازه کار و مبتدی هستید، سعی کنید از سیگنال های میان مدت و بلند مدت استفاده نمایید که ریسک کمتری دارند.
اما اگر به صورت حرفهای معامله میکنید و میتوانید در کسری از ثانیه به یک سیگنال اعتماد نمایید! پیشنهاد میدهیم که سیگنال های اهرم دار و کوتاه مدت فیوچرز را امتحان کنید.
سوالات متداول
❓سیگنال اسپات کریپتو، در چه پلتفرم هایی منتشر میشود؟
تمامی پلتفرم ها، قابلیت پشتیبانی از کانال سیگنال اسپات فارکس و ارز دیجیتال را دارند؛ اما تریدرهای حرفه ای را؛ در یوتیوب و تلگرام میتوانید پیدا کنید.
❓سیگنال اسپات ارز دیجیتال چه ویژگی هایی دارد؟
سیگنال اسپات دارای قیمت ورودی، قیمت خروجی و استاپ لاس است. این ویژگی ها به معاملهگر کمک میکند تا با خیال راحت وارد معامله شود و به صورت خودکار از معامله بیرون بیاید.
❓تفاوت سیگنال اسپات با فیوچرز در چیست؟
سیگنال های فیوچرز دارای اهرم و پوزیشن لانگ و شورت هستند، که معاملات اسپات از آن محروم اند.
❓معاملات فیوچرز بهتر است یا اسپات؟
هر دو این استراتژی های معاملاتی، مجموعه ای از مزایا و معایب مربوط به خود را دارند. در حالی که معاملات اسپات به فرد امکان می دهد مستقیماً و در یک حاشیه امن سرمایه گذاری کند، معاملات فیوچرز به معامله گر انعطاف پذیری و سود بیشتری را در صورت حرفه ای بودن می رساند.