تحلیل اخبار اقتصادی با تقویم اقتصادی به زبان فارسی 🔍
امروزه تقویم اقتصادی بازارهای مالی به یکی ابزارهای مهم و جدا نشدنی تحلیل بازار، درجهت داشتن معاملات موفق تبدیل شده است. این تقویم های اقتصادی، شامل تاریخ رویدادهای آتی مالی و اقتصادی در جهان می باشد که هر کدام به صورت مستقیم و غیر مستقیم در معاملات تاثیر بسزایی دارند.
این اخبار بسته به درجه اهمیتشان در بازار فارکس، سهام، فلزات گرانبها،بازار انرژی و دیگر بازارها تاثیر می گذارند. به طور معمول، اخبار مهم بازار فارکس شامل اخباری در مورد شاخصهای اقتصادی کلان دنیا مانند نرخ بهره و سیاست های پولی (سیاست انبساطی و انقباضی) می باشد.
به طور کل تقویم های اقتصادی، تقویم های هستند که زمان، مکان، اهمیت و محل وقوع این رویدادها و اخبار بازار جهانی فارکس و غیره را شامل می شوند.
به خاطر اهمیت ویژه اخبار و تحلیل های اقتصادی، تحلیل فاندامنتال خبری فارکس به یکی از نقاط مشترک، تحلیلگران بنیادی و تکنیکال شده است. در واقع با وجود تمام تفاوت ها در رویکردهای این دو گروه در زمان تحلیل بازار، تحلیل خبری فارکس اخبار اقتصادی بین همه تریدرها مشترک می باشد.
در انتها می توان نتیجه گرفت که امروزه به دلیل اهمیت تحلیل خبری فارکس بر اساس اخبار، این تحلیل فقط مختص تحلیل فاندامنتال در فارکس نبوده و تمام کاربران فعال، باید نسبت به بازار معاملاتی و ابزارهای معاملاتی اشان، اخبار و رویدادهای مربوط به ان را دنبال کنند.
معرفی معتبرترین بروکرهای فارکس دارای تقویم اقتصادی 🖥️
با مشاهده وب سایت های بروکرهای فارکس می توان دید که به علت اهمیت بالای تقویم اقتصادی به عنوان یکی از منابع تحلیل فاندامنتال فارکس، این بخش را در وبسایت های خود قرار داده اند. به همین منظور در این لیست می توانید بهترین بروکرهای فارکس ایرانی که دارای تقویم اقتصادی هستند را مشاهده کنید.
🔹 کارگزاری آلپاری | 🗓️ تقویم اقتصادی بروکر آلپاری |
🔹 کارگزاری لایت فارکس | 🗓️ تقویم اقتصادی بروکر لایت فارکس |
🔹 کارگزاری آمارکتس | 🗓️ تقویم اقتصادی بروکر آمارکتس |
🔹 کارگزاری آی سی ام بروکرز | 🗓️ تقویم اقتصادی بروکر آی سی ام بروکرز |
تحلیل فاندامنتال با شاخصهای اقتصادی تقویم اقتصادی ⚡
شاخصهای اقتصادی، داده هایی از المانهای اقتصادی هستند که تحلیلگران اقتصادی برای تفسیر و تحلیل آینده بازار از انها استفاده می کنند. این شاخصها علاوه بر تحلیل حال و آینده بازار، میزان سلامت اقتصاد را نیز نشان می دهند، در واقع این شاخص ها قطب نمایی برای پیش بینی مسیر آینده اقتصاد توسط اقتصاد دانان می باشد.
در نتیجه با داشتن تفسیر و تحلیل محتوای اخبار شاخصهای اقتصادی می توان مسیر بازار را پیش بینی کرد و با داشتن بینشی صحیح از مسیر احتمالی آینده اقتصاد، می توان بهترین فرصت ها را برای سرمایه گذاری و کسب درآمد شناسایی کرده و از ضررهای احتمالی جلوگیری کرد.
معامله گران قادرند با تکیه بر تحلیل اخبار اقتصادی جهان، درصد موفقیت خود را در معاملاتشان بالا ببرند. به همین منظور در این قسمت مهمترین شاخصهایی که در تقویم اقتصادی بازار جهانی ارائه می شوند، ذکر آورده شده است .
- نرخ بهره بانک مرکزی | Interest rate
یکی از وظابف اصلی بانک مرکزی در هر کشوری آن است که نرخ بهره یا سود بانکی را تعیین کند که در تعیین جهت بازار تاثیر بسزایی دارد. به طور مثال در سیاست انقباضی به منظور جمع آوری پول نقد از بازار مقدار نرخ بهره بانکی را افزایش می دهند . از طرفی ، پایین بودن نرخ بهره بانکی نشان دهنده قدرت اقتصاد ان کشور است.
- نرخ بیکاری | Unemployment rate
معامله گران با آگاهی از آخرین نرخ بیکاری و مقایسه با نرخ قبلی بیکاری می توانند دریایند که مقدار بیکاری در این مدت افزایش پیدا کرده است یا خیر. افزایش و کاهش نرخ بیکاری به این معناست که افراد بیشتری نسبت به قبل وارد بازار کار شده و مقدار جذب شرکت ها و صنایع افزایشی بوده است.
- نرخ تورم | Inflation rate
نرخ تورم، تعیین کننده ارزش پول یک کشور می باشد. به این معنا که اگر این شاخص تقویم اقتصادی افزایشی باشد، مردم آن جامعه دیگر نمی توانند با قیمتی که سابقا ،خدمات یا کالایی را دریافت می کردند، دریافت کنند که به معنای بی ارزش شدن پول ان کشور می باشد.
- شاخص بهای مصرف کننده | CPI
شاخص بهای مصرف کننده یک اقتصاد، بر اساس مجموع نرخ و قیمت کالاهای اساسی یا همان سبد کالای مصرف کننده تعیین می شود.
این سبد کالا به طور کل به هشت بخش تقسیم بندی شده که شامل مسکن، پوشاک، حمل ونقل، مراقبت های پزشکی، غذا و نوشیدنی، آموزش و ارتباطات مانند خدمات تلفن همراه می باشد.
با افزایش نرخ این موارد هزینه سبد کالای مصرف کننده افزایش یافته و باطبع CPI هم بالا می رود که نشان خوبی برای یک اقتصاد نمی باشد.
- نرخ تولید ناخالص داخلی | GDP
بهترین روش برای پی بردن به وضعیت اقتصاد یا رشد اقتصادی یک کشور، نرخ GDP یک کشور می باشد. این نرخ برابر است با مجموع هزینه مصارف مردم و دولت + سرمایه گذاری ها + مقدار صادرات – واردات.
- تراز تجاری | Trade balance
تزار تجاری نشان دهنده برابری یا اختلاف بین میزان صادرات و واردات یک کشور می باشد. اگر میزان صادرات یک کشور از میزان وارداتش بیشتر باشد مسلما تراز تجاری مثبتی دارد و برعکس اگر میزان واردات از صادرات بیشتر باشد ، تزار تجاری منفی خواهد شد .
- شاخص خرده فروشی | Retail sale
میزان تقاضا و خرید مردم برای خرید خدمات و کالای نهایی را شاخص خرده فروشی گویند. این سلسه مراحل، از تولید کننده یا تامین کننده ابتدایی شروع و به خرده فروشی که در پایان این زنجیره قرار دارد خاتمه می یابد.
این خرده فروشی ها در دسته بندی های مختلفی مثل فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های پوشاک، فروشگاه های خودرو، فروشگاه های لوازم الکترونیکی و … تقسیم بندی می شوند.
- شاخص خرید مدیریتی | PMI
شاخص خرید مدیریتی بیانگر وضع اقتصاد در قسمت تولید است. شاخص PMI در واقع مسیر حرکتی که بخش های تولیدی در اقتصاد را دارند نشان می دهد، به همین علت یکی از شاخصهای مهم در اقتصاد به حساب می آید.
- سخنرانی ها و نشست های مهم اقتصادی و سیاسی
یکی از موارد مهم و تاثیر گذار تقویم اقتصادی در بازار، زمانهایی است که قرار است نتایج جلسات بانکهای مرکزی یا سازمانهای بین المللی در دنیا مانند اوپک و …. اعلام شود.
معمولا سخنرانی های رییس بانک مرکزی آمریکا و دیگر موارد مشابه با آن، تاثیر سریع و یا تاثیر دراز مدتی را بسته به تصمیمات و سیاست های پولی گرفته شده در مورد اقتصاد، به همراه دارد.
انواع اخبار و رویدادهای مهم تقویم اقتصادی 📰
از آنجا که اصلی ترین منبع تقویم رویدادهای اقتصادی، گزارش بانک های مرکزی کشورها در دنیا بوده، برنامه تقویم اقتصادی بر اساس زمان اعلام این اخبار به دسته های زیر تقسیم میشود.
- اخبار هفتگی
مانند دورنمای کسب و کار (آمریکا) و عرضه پول (بانک مرکزی اروپا)
- اخبار ماهانه
مانند نرخ بیکاری و شاخص قیمت مصرف کننده
- اخبار فصلی یا سه ماهه
مانند میزان تولید ناخاص داخلی و دورنمای کسب و کار (آمریکا)
- سخنرانی افراد تاثیر گذار
یکی دیگر از منابع تحلیل فاندامنتال یا همان منابع خبری تقویم اقتصادی، سخنرانی افراد مهم اقتصادی در دنیا، مانند رئیس بانک مرکزی امریکا یا همان فدرال رزرو، در تاریخهایی از پیش تعیین شده است.
- نشست های بین المللی اقتصادی
دیگر منبع خبری برای وب سایت های دارای تقویم اقتصادی، نشست ها و جلسات مهم اقتصادی در در دنیا بوده که معمولا برنامه های اقتصادی آینده دنیا، در نتیجه این جلسات اعلام می شود.
- اثر تقویمی
یکی دیگر از انواع اخبار، رویدادها و تاریخهای تاثیر گذار و مهم در بازار اثر تقویمی (Callendar effect) هستند، که شامل روزهای مهم در تقویم میلادی دنیا مانند سال نو میلادی، کریسمس و غیره می باشند.
علاوه بر تمام این موارد، نکاتی مانند اینکه حوزه جفرافیایی منبع ان خبر کجاست ؟ مربوط به چه کشور یا کشورهایی می باشد؟ آن کشورها در چه زمینه ای در دنیا تاثیر گذار هستند و در رفتارشان در بازار تعیین ایا کننده است یا خیر؟ از فاکتورهای مهم در تحلیل فاندامنتال روزانه فارکس است.
تمام این المان ها و فاکتورها در کنار هم، میزان تاثیرگذاری یک خبر را می تواند تعیین کند.
انواع اهمیت اخبار فاندامنتال تاثیرگذار تقویم اقتصادی 🗒️
اخبار تاثیرگذار در فارکس بر اساس تاثیرشان درجهت دهی به بازاهای مالی در دسته بندی های تقسیم بندی می شوند که در زیر آورده شده است.
1️⃣ اخبار اقتصادی فارکس در تقویم اقتصادی، معمولا با رنگ و یا نوشته ای در جلوی انها درجه اهمیت و تاثیرشان بر بازارها ی مالی مشخص شده است. مثلا در تقویم اقتصادی فارکس فکتوری که محبوبترین تقویم اقتصادی در بین معالمه گران در سرتاسر دنیا است، اخبار به ۴ گروه تقسیم شده اند.
اخبار با تاثیر زیاد
اخبار با تاثیر متوسط
اخبار با تاثیر کم
اخبار بدون تاثیر
2️⃣ دسته بندی دیگر این اخبار بر اساس بازار هدف این اخبار است، یعنی این اخبار مربوط به کدام یکی از بازارهای فارکس، کریپتو ، انرژی، کالا و بازار سهام و غیره می باشد.
3️⃣ یکی دیگر از دسته بندی اخبارها در تقویم اخبار اقتصادی، بر اساس زمان تاثیر این اخبار در بازار های مالی می باشد. در واقع این دسته بندی متعلق به گروه بندی شاخص های اقتصادی از نظر تاثیر زمانی بر بازار می باشد. بر اساس زمان تاثیر اخبار بر بازار فارکس و دیگر بازارها به سه دسته تقسیم می شود.
- شاخص های پیشرو | Leading indicator
شاخصهایی که خبر از وضعیت اینده در اقتصاد یک کشور را می دهند ، شاخص های پیشرو نام دارند . این شاخصها جز مهمترین شاخص های تحلیل فاندامنتال به شمار می روند . شاخص بهای مصرف کننده یا CPI یکی از شاخصهای پیشرو در بین شاخصهای اقتصادی به حساب می اید .
- شاخص های هم زمان | Coincidence indicator
شاخصهایی که برای تایید یا رد کردن اطلاعات داده شده توسط شاخصهای پیشرو به اقتصاددانان استفاده می شود را شاخصهای هم زمان گویند ، که یکی از شاخص های تقویم اقتصادی است . مانند نرخ تورم که جز شاخصهای هم زمان است .
- شاخص های دنباله رو | Lagging indicator
اخرین نوع انها در تقویم شاخص های اقتصادی ، شاخصی است که پس از تغییر در مقدار متغیر در شاخصهای دیگر ، مقدار انها هم به تاثیر از انها تغییر می کند ، که به شاخصهای دنباله رو معروف هستند. برای مثال نرخ بهره یکی از شاخصهای دنباله رو محسوب می شود .
4️⃣ یکی دیگر از دسته بندی های موجود در خبر تقویم اقتصادی، تفکیک این اخبار بر اساس تاثیر انها در جهت دهی بر بازارهای مالی است.
✔️ گروهی از شاخهای اقتصادی نسبت مستقیم بر جهت بازار دارند، یعنی رشد و افزایش آنها باعث تقویت و افزایش در جهت موجود در بازار می شود.
✔️ گروه دوم شاخصهایی هستند که نسبت عکس با جهت موجود در بازار دارند، یعنی افزایش مقدار متغیر یکی باعث کاهش شاخص دیگر می شود.
مهمترین اخبار مهم و فاندامنتال مربوط به بازار فارکس 🌍
اخباری که معمولا بعد و یا حتی در مواقعی قبل از انتشارشان بیشتر نوسان را در بازار ایجاد می کنند، شامل رویدادهای زیر می باشند.
- تغییر در سیاست پولی دولت ها
- موجودی نفت خام
- ذخایر گاز طبیعی
- نرخ بیکاری
- تراز تجاری
- نرخ تولید ناخالص داخلی
راه های دسترسی به اخبار و تقویم اقتصادی فارکس 🔓
✔️ برای دسترسی به این اخبار و گزارش ها مسیرهای متفاوتی برای کاربران وجود دارد .
✔️ سایتهای مرجع مانند فارکس فکتوری ، اینوستینگ دات کام و …
✔️ سایتهای خبری معتبر مانند بلومبرگ، سی ان ان، یورو نیوز و رویترز
✔️ سایتهای آموزشی و فروم های دارای تقویم اقتصادی
✔️ پلتفرم های شبکه های اجتماعی مانند ربات تلگرام فارکس فکتوری
✔️ اپلیکیشن های رسمی معرفی شده توسط سایتهای مرجع
✔️ وبسایت بروکرهای دارای تقویم اقتصادی
👈 برخی از بهترین تقویم های اقتصادی فارسی در بروکرهای فارکس ایرانی
🗓️ تقویم اقتصادی بروکر لایت فارکس
🗓️ تقویم اقتصادی بروکر آمارکتس
🗓️ تقویم اقتصادی بروکر آی سی ام بروکرز
معرفی بهترین وبسایت های دارای تقویم اقتصادی دنیا 💻
تقویم رویدادهای اقتصادی یکی از المانهای مهم برای تحلیل بازار توسط یک تریدر می باشد . در نتیجه یک معالمه گر برای تحلیل فاندامنتال فارکس ، بدون شک نیاز به یک تقویم اقتصادی جامع و کامل دارد.
سایتهای تقویم اقتصادی زیادی در اینترنت وجود دارد ، اما بعضی از این وبسایتها شهرت و اعتبار جهانی را بدست اورده اند و در واقع تبدیل به یک مرجع برای کاربران فعال در بازارهای مالی شده اند.
در این بخش می خواهیم 5 تا از بهترین سایت های تقویم اقتصادی را معرفی کرده و هر یک را به صورت مختصر بررسی کنیم.
تقویم اقتصادی سایت فارکس فکتوری 🗓️
بی شک محبوبترین و قدیمی ترین تقویم اقتصادی برای معامله گران، تقویم فارکس فکتوری (ForexFactory) می باشد. این وبسایت در ابتدای شروع فعالیت یک انجمن یا همان فروم بود که بعدا با افزایش امکانات تبدیل به یک وبسایت مرجع فارکسی با میلیون ها کاربر در سرتاسر دنیا شد.
اخبار فارکس فکتوری تقریبا جز معتبرترین سایت ها برای چک کردن رویدادها در بازارهای مالی می باشد. وبسایت فارکس فکتوری از بخش های مختلفی تشکیل شده است که می تواند به معامله گران برای تحلیل بازار کمک زیادی کند که در تصویر زیر می توانید مشاهده کنید.
در این تصویر از فارکس فکتوری صفحه اول این سایت را مشاهده می کنید. این وبسایت دارای صفحه فروم، تحلیل اخبار فارکس فکتوری، تقویم اقتصادی، نمودار لحظه ای قیمت نمادهای مختلف، لیستی از بروکرها و غیره می باشد.
یکی از نقاط ضعف و معایب فارکس فکتوری محدودیت تغییر زبان در ان است. این وبسایت تنها به زبان انگلیسی بوده و فارکس فکتوری به زبان فارسی وجود ندارد. سایتهای زیادی با ترجمه این وبسایت سعی کرده اند نسخه فارسی از ان را درست کنند.
اما توصیه می کنیم که برای اطمینان بیشتر نسبت به معتبر بودن اخبار تا جای ممکن سعی کنید از خود فارکس فکتوری استفاده نمایید. بهترین تقویم اقتصادی فارکس یعنی فارکس فکتوری دارای امکانات زیادی است که در زیر به ان اشاره شده است.
- بررسی امکانات و معرفی سایت فارکس فکتوری
✅ انجمن و فروم برای ارتباط بین معالمه گران در سرتاسر دنیا
✅ تقویم فارکس فکتوری
✅ درج درجه اهمیت اخبار فارکس
✅ بررسی بروکر های فارکس
✅ امکان فیلتر گذاری برای دیدن رویدادهای مورد نیاز کاربر
✅ دسترسی به تاریخچه رویداد مورد نظر در قسمت جزئیات تقویم اقتصادی
✅ قابلیت جابه جایی به روزهای قبل و بعد در تقویم اقتصادی
✅ چارت لحظه ای قیمت نمادهای مهم بازار
✅ تحلیل خبری فارکس فکتوری
✅ قابلیت تنظیم ساعت در تقویم اقتصادی
✅ راه های گوناگون دریافت اخبار لحظه ای مانند فارکس فکتوری تلگرام
✅ اخبار لحظه ای ارزهای مهم بازار فارکس مانند دلار ، یورو ، پوند ، ین ژاپن ، فرانک سوئیس و …
✅ اخبار مربوط به شاخصهای اقتصادی مانند نرخ تورم ، نرخ بیکاری ، رشد اقتصادی و ….
✅ ساعات باز و بسته شدن بازارهای مالی در دنیا
✅ رابط کاربری روان و اسان
منبع اخبار فارکس فکتوری
اف ایکس پروFxpro | گو مارکت Go market | اوآندا Oanda | اف بی اس Fbs
تقویم اقتصادی سایت اینوستینگ 🗓️
این وبسایت یکی از 5 سایت اول دنیا در بازارهای مالی می باشد. وبسایت محبوب اینوستینگ در سال 2007 با نام Forexpros تاسیس شد که در ابتدا یک انجمن گفتگو بود و به مرور امکانات خود را افزایش داد و سپس دامنه investing.com را خریداری کرد.
این وبسایت امکان تغییر زبان وبسایت را به بیش از 30 زبان زنده برای میلیون ها کاربرش در دنیا فراهم کرده است، اما متاسفانه زبان فارسی در بین این زبانها وجود ندارد. اپلیکیشن اینوستینگ بر اساس گزارشات، تا به امروز میلیون ها دلار درآمد زایی داشته است که آن را تبدیل به یکی از شرکت های بزرگ در این زمینه کرده است.
این شرکت پلتفرم نسخه موبایل خود را هم برای ارائه خدمات به کاربران فراهم کرده است که می توانید اخبار و یا هر اطلاعات مورد نیاز خود را بدون نیاز به کامیپوتر شخصی در دسترس داشته باشید.
بررسی امکانات اینوستینگ دات کام
✅ تقویم اقتصادی investing.com
✅ پوشش کامل و لحظه ای اخبار بازار فارکس
✅ امکان فیلتر گذاری در هنگام مشاهده رویدادهای تقویم اقتصادی
✅ ارائه قیمت لحظه ای در بازارهای سهام، بازار فارکس ، شاخص ها ، و صندوق های قابل معامله
✅ سرعت بالا در انتشار اخبار بازارهای مالی در دنیا
✅ ارائه اپلیکیشن اینوستینگ برای پلتفرم های مختلف
✅ رابط کاربر پسند
✅ بررسی بروکر های فارکس
✅ ارائه انواع چارت ها بازار فارکس و سهام و ….
✅ ارائه تحلیل خبری فارکس به انگلیسی توسط تحلیلگران برجسته دنیا
✅ ارائه تحلیل خبری تکنیکال فارکس
تقویم اقتصادی سایت اف ایکس استریت 🗓️
وبسایت اف ایکس استریت در سال 2000 در شهر بارسلون اسپانیا تاسیس شد. این وبسایت در حال حاضر چندین میلیون کاربر دارد که همین مساله این وبسایت را تبدیل به یک مرجع خبری در بازارهای مالی برای معالمه گران در سرتاسر دنیا کرده است .
این وبسایت خبری دسته بندی بسیار کاملی از اخبار در وبسایت خود دارد که به راحتی یک کاربر می تواند به اخبار مورد نیازش دسترسی پیدا کند . به طور مثال در اخبار و تقویم اقتصادی کریپتو ، زیر منوهای جداگانه ای برای ارزهای محبوب در بازار رمز ارزها مانند بیت کوین و اتریوم و … دارد .
یکی از ویژگیهای بارز این وبسایت قسمت اموزش و تحلیل های این وبسایت است که علاوه بر اخبار به روز ، منابع اموزشی بسیار مفیدی را برای علاقمندان به یادگیری ساز و کار بازارهای مالی تهیه کرده است.
بررسی امکانات اف ایکس استریت
✅ تقویم اقتصادی لحظه ای فارکس
✅ تحلیل خبری فارکس لحظه ای
✅ اخبار لحظه ای بازار فارکس
✅ آموزش جامع تحلیل تکنیکال و فاندامنتال
✅ وبینار های آموزشی بازارهای مالی
✅ مقایسه و بررسی بروکرهای فارکس
✅ نمودار و چارت لحظه ای نمادهای بازار فارکس و دیگر بازارهای مالی
✅ وجود فیلتر برای جستجو بین رویدادها و اخبار بازار
✅ امکان فعال سازی هشدار دهنده صوتی در سایت
تقویم اقتصادی سایت تریدینگ اکونومیک 🗓️
این وبسایت شامل دو قسمت تقویم اقتصادی و اخبار اقتصادی بازار فارکس و سایر بازارهاست. تجربه کاربری در این وبسایت بیسار لذت بخش بوده و کاربر به راحتی می تواند اطلاعات مورد نیازشان را در کمترین زمان ممکن در این وبسایت پیدا کنند.
فیلترینگ این وبسایت برای جستجو در بین رویدادها بیسار کامل بوده که بر اساس نام کشورها، تاریخ و درجه اهمیت خبر دسته بندی شده است.
در تصویر زیر می توانید صفحه اصلی این وبسایت را مشاهده کنید. همانطور که مشخص است، وب سایت تریدینگ اکونومیک به صورت تخصصی بر روی اخبار و تقویم اقتصادی کار کرده است و به همین دلیل امکانات متنوع تری را در این زمینه ها نسبت به سایتهای دارای تقویم اقتصادی دیگر ارائه کرده است.
مهمترین مزیت این وبسایت وجود زبان فارسی در این وبسایت می باشد که همین امر این سایت را تبدیل به یک منبع خبری محبوب در بازارهای مالی کرده است. علاوه بر آان امکان دانلود اطلاعات و آمارهای ارائه شده در ان یک مزیت بسیار بزرگ برای افراد علاقمند و تحلیگران است .
بررسی امکانات تریدینگ اکونومیکس
✅ ارائه اخبار به زبان فارسی
✅ ارائه تقویم اقتصادی به زبان فارسی
✅ به روز بودن لحظه ای قیمت ارزها و سایر نماد های بازار
✅ یکی از کاملترین ارائه دهندگان مقادیر شاخص های اقتصادی بازار
✅ تقویم اقتصادی بسیار کامل
✅ امکان دانلود اطلاعات در قالب فایل اکسل و csv
✅ اخبار به روز بازار های مالی
تقویم اقتصادی سایت دیلی اف ایکس 🗓️
وبسایت دیلی اف ایکس در سال 2002 تاسیس شد. این وبسایت یک مرجع خبری و تحقیقی و پیشرو در زمینه بازارهای مالی در دنیا می باشد. این وبسایت سعی کرده تا اخبار به روز و تحلیل های بازار را به صورت دقیق و کارامد را برای خوانندگان وبسایتش تهیه کند .
دیلی اف ایکس علاوه بر تحلیل های بنیادی و فاندامنتال و تحلیل های تکنیکال، تحلیل خبری فارکس سنتیمنتال را هم در وبسایت خود قرار داده است. تحلیل سنتیمنتال، تحلیل و نمایش دهنده احساسات معامله گران و نتیجه رفتار ناشی از این احساسات در بازارهای مالی می باشد.
دیلی اف ایکس در قسمت تقویم اقتصادی قسمت جداگانه ای به نام تقویم بانک مرکزی را قرار داده است که تاریخ رویدادهای بانک های مرکزی مهم در دنیا مانند فدرال رزرو امریکا (FOMC)، بانک مرکزی انگلستان ( BOE) و دیگر بانک ها را در آن قرار داده است.
در پایین می توانید تصویری از تقویم اقتصادی موجود در این وبسایت خبری مشاهده کنید . همانطور که در تصویر مشخص است فیلترینگ تقویم اقتصادی ان قابلیت فیلتر ایونت ها را بر اساس محدوده جفرافیایی ، منطقه زمانی و درجه اهمیت دارد.
دیلی اف ایکس نسبت به تریدینگ اکونویمکیس از زبانهای بسیار کمتری پشتیبانی می کند، طوری که زبانهای پشتیبانی شده در سایت Dailyfx تنها 5 عدد می باشد.
بررسی امکانات دیلی اف ایکس
✅ تحلیل خبری فارکس لحظه ای
✅ تقویم اقتصادی جامع
✅ آموزش بازارهای مالی
✅ وبینارهای اموزشی
✅ قسمت پیش بینی برای ارزها و نمادهای مهم بازار فارکس
✅ رابط کاربری اسان
✅ فیلترینگ مناسب جهت جستجو در بین انواع رویدادها در بازارهای مالی
✅ تحلیل خبری فارکس تکنیکال و فاندامنتال
✅ ارائه تحلیل سنتیمنتال
آموزش نحوه استفاده از تقویم اقتصادی فارکس 👩💻
برای یادگیری و آموزش خواندن تقویم اقتصادی به منظور تحلیل خبری فارکس فارسی و استفاده از این اطلاعات باید در ابتدا گفت که این تقویم ها از چند بخش تشکیل شده و هر کدام چه کمکی در جهت تحلیل خبری فارکس و ایران میکند.
- تاریخ و ساعت انتشار خبر | Date & Time
در این بخش تاریخ و زمان انتشار خبر یا ان رخداد ذکر شده است. نکته مهم در این قسمت ، تنظیم ساعت فارکس فکتوری و یا هر وبسایتی که دارای تقویم اقتصادی است. کاربر این امکان را دارد تا ساعت وبسایت را به ساعت محلی خود تغییر داده تا دچارمشکل درمحاسبات زمان وقوع ان رویداد نشود .
- واحد پول | Currency
در این قسمت بر اساس خبری که قرار است منتشر شود، ارز مرتبط با آن خبر ذکر شده است.
- عنوان رویداد | Event
در این بخش رویداد اقتصادی و سیاسی که قرار است در آن زمان اتفاق بیفتد به صورت کوتاه بیان شده است.
- تاثیر | Impact
دراین قسمت درجه اهمیت و تاثیر خبر بر اقتصاد ان خبر ذکر شده است که به دسته های خیلی مهم، متوسط، کم اهمیت و بدون اهمیت تقسیم بندی شده اند.
- عدد واقعی | Actual
در این بخش، بعد از انتشار خبر، عدد حقیقی آن داده درج خواهد شد.
- عدد پیشین | Previous
عددی که در زمان قبلی انتشار این همین خبر منتشر شده است درج می شود.
- عدد پیش بینی | Forecast
بعد از تحلیل و پیش بینی اقتصاد دانان برای هر یک از این داده های اقتصادی ، رقمی بدست امده در این قسمت درج می شود.
- جزئیات | Detail
در این قسمت، جزئیات بیشتری در مورد این خبر داده شده است مانند منبع خبر ، تاریخ قبلی و بعدی این خبر ،تاثیر این خبردر گذتشه یا اینکه اعداد پیش بینی شده از چه منابعی تهیه شده اند و …
بهترین سایتهای تقویم اقتصادی کریپتو و ارز دیجیتال 🖥️
در تمام بازارها علاوه بر تحلیل تکنیکال فارکس، یک معالمه گر برای موفقیت، نیاز به تحلیل های بازار از جنبه های دیگری مانند تحلیل فاندامنتال یا پرایس اکشن دارد.
در بازار کریپتو تقویم اقتصادی همانند تقویم اقتصادی موجود در بازار فارکس وجود خارجی ندارد. در نتیجه برای موفقیت در بازار کریپتو به دلیل عدم وجود تقویم مشخص و داشتن نوسان بیشتر نسبت به بازارهای مالی قدیمی تر ،همانند فارکس و دیگر بازارها، علاوه بر تحلیل فنی نیاز شدیدی به تحلیل فاندامتال رمز ارزها احساس می شود.
و برای این امر کاربر باید به طور مداوم اخبار مربوط به رمز ارزها را مطالعه و پیگیری کند. به طور مثال برای تحلیل فاندامنتال ارز شیبا ، کاربر باید اخبار مربوط به توکن سوزی این ارز را دنبال می کرد.
در همین راستا به دلیل وجود وبسایتهای نامعتبر زیاد در سطح اینترنت، بهترین و به روز ترین منبع برای اخبار و تحلیل ارز دیجیتال را در این قسمت برای شما قرار داده ایم که می توانید از آنها به عنوان منبع خبری در بازار رمز ارزها استفاده کنید.
✔️ وبسایت کوین تلگراف
✔️ وبسایت کوین مارکت کال
✔️ وبسایت کوین مارکت کپ
✔️ وبسایت کوین دسک
✔️ کریپتو کرفت در فارکس فکتوری
و دیگر وبسایت های مرجع که بازار کریپتو را هم پوشش می دهند، مانند تقویم اقتصادی تله تریدر، تقویم اقتصادی اکونودی، تقویم اقتصادی مای اف ایکس بوک، تقویم اقتصادی متاتریدر، تقویم اقتصادی بیبی پیپس.
علاوه بر این وبسایتهای بین المللی و محبوب در دنیا، وبسایت بروکرهایی که از زبان فارسی پشتیبانی می کنند هم می تواند یکی از مرجع های مطمئن و به روز برای اخبار بازار ارزهای دیجیتال باشد. که برخی از آنها در زیر آورده شده است.
تحلیل خبر سیاسی با تقویم های اقتصادی و سیاسی 📜
علاوه بر اخبار و برنامه های از پیش تعیین شده که در تقویم اقتصادی، محل و زمانشان مشخص است، اخباری در دنیا وجود دارند که بسته به محل وقوع و درجه اهمیتشان، می توانند تاثیرات زیادی یا کمی در بازارهای مالی داشته باشند. و این باعث شده است که تحلیل اخبار سیاسی روز اهمیت ویژه ای را پیدا کند.
اخباری مثل وقوع جنگ، بلایای طبیعی مانند سونامی یا زلزله، اعتراض های سیاسی و درگیری های داخلی در کشورها و یا نزدیک بودن به سر رسید انتخابات در کشورهای تاثیر گذار در بازارهای مالی.
به همین علت تحلیل خبر سیاسی موجود در دنیا یکی از فاکتورهای مهم در پیدا کردن جهت بازار در آینده می باشد.
برای مثال جنگ بین اوکراین و روسیه که تاثیرات زیادی در قیمت انرژی در سرتاسر دنیا، به خصوص در اقتصاد اروپا بر جا گذاشته است. و یا شیوع ویروس کرونا که تاثیرات زیادی در میزان شاخص عرضه و تقاضا و دیگر المانهای اقتصادی را به همراه داشت.
در نتیجه برای شکل گیری یک تحلیل کارامد از بازار ، تحلیل اخبار جهان چه خبر سیاسی و چه خبر اقتصادی، هر دو از اهمیت زیادی برخوردارند. تاثیر اخبار بر بازار فارکس از طریق این اخبارهای پیش بینی نشده ، اخبار ژئوپولیتک نام دارند و همانطور که از واژه لاتین آن پیداست این واژه از دو کلمه جغرافیا و سیاست تشکیل شده است.
به همین علت علاوه بر تقویم اقتصادی، دولتها در وبسایت های رسمی خود دارای تقویمی به نام تقویم سیاسی (Politic Calendar) هستند که تاریخ رویدادهای سیاسی سال جاری در آن درج شده است.
کاربرد تقویم اقتصادی فارکس در تحلیل اخبار روز دنیا 🔎
تمام معامله گران حرفه ای بازارهای معاملاتی آنلاین بر اهمیت استفاده از تقویم رویدادهای اقتصادی تاکید دارند. تفاوتی بین نوع تحلیل و یا استراتژی معاملاتی معامله گران ندارد، زیرا این اخبار و رویدادها در هر دو تحلیل فاندامنتال و تکنیکال و یا دیگر روشهای تحلیلی، از اهمیت بالایی برخوردارند.
در نتیجه تقویم اقتصادی جهان فارکس یکی از مهمترین ابزارهای تحلیل و پیش بینی برای پیشگیری از دست دادن سرمایه یک معامله گر و کسب سود محسوب می شود . چند مورد از مهمترین کاربرد تقویم اقتصادی به طور خلاصه در موارد زیر اورده شده است.
✔️ پیش بینی جهت حرکت بازار و نحوه رفتار ان در اینده
✔️ برنامه ریزی برای اتفافات اینده
✔️ اجرای مدیریت ریسک بهتر
✔️ داشتن زمان بیشتر برای گرفتن تصمیمات بهتر
✔️ امکان پیش بینی برخی نمادها دربازار
سوالات متداول
آیا تقویم اقتصادی بروکر ها با سایت های خبری متفاوت است ؟
❌ خیر . به دلیل عدم وجود تقویم اقتصادی فارسی فارکس در وبسایتهای مرجع مانند فارکس فکتوری، بعضی از کاربران استفاده از تقویم های اقتصادی بروکرها را ترجیح می دهند.
به همین علت ما در اینجا بروکرهایی که از نظر اعتبار در سطح بالایی قرار دارند و در حال حاضر بهترین بروکرهایی هستند که به کاربران ایرانی خدمات ارائه می دهند.
✔️ تقویم اقتصادی بروکر لایت فارکس
راه های پشتیانی و ارتباط برای دریافت مشاوره رایگان چیست ؟
کاربران برای ارتباط با کارشناسان و دریافت مشاوره می توانند از روشهای زیر مشاوره رایگان دریافت کنند.
- 📱 مشاوره از طریق واتساپ
- 📲 مشاوره از طریق تلگرام
- ☎️ مشاوره از طریق تماس مستقیم 0097127829474
نحوه استفاده و معامله با تقویم اقتصادی چگونه است ؟
برای استفاده از تقویم اقتصادی ، کاربر علاوه بر نحوه خواندن باید قدرت تحلیل انها را داشته باشد . به این معنی که با رخ دادن یک اتفاق ویا اعلام مقدار یک شاخص ، اثرات ان در کدام نمادها و بازارهای مالی بیشتر خواهد بود و در کدام قسمت بازار تاثیر کمتری دارد.
به طور مثال در تحلیل نفت فارکس ، یک معالمه گر به اخباری که در بازار امریکا وجود دارد توجه بیشتر داشته باشد ، به این علت که تحلیل خبری فارکس نفت برنت مهمترین قسمت تحلیل فاندامنتال نفت محسوب می شود.
بهترین تقویم اقتصادی چیست ؟
در قسمت معرفی وبسایتهای مرجع برای اطلاع از اخبار و رویدادهای بازارهای مالی، معتبرترین منابع موجود را معرفی کردیم . این وبسایتها بهترین تقویم اقتصادی روزانه را در اختیار کاربران قرار می دهند. در پایین بر اساس بر اساس رده بندی لیست شده اند.
- تقویم اقتصادی فارکس فکتوری | forexfactory
- تقویم اقتصادی اینوستینگ دات کام| Investing.com
- تقویم اقتصادی تریدینگ اکونومیک | Tradingeconomic
- تقویم اقتصادی دیلی اف ایکس | Dailyfx
- تقویم اقتصادی اف ایکس استریت | Fxstreet
مهمترین اخبار در تقویم اقتصادی چیست ؟
بسته به نمادی که یک کاربر در ان معامله می کند می تواند متفاوت باشد اما رویدادهای مربوط به تحلیل نفت فارکس و یا تحلیل فاندامنتال اونس طلا با اخبار ، اخبار مربوط به اعلام شدن شاخصای مهم توسط فدرال رزرو مانند نرخ بهره ، نرخ بیکاری و دیگر شاخصهای معرفی شده در مقاله ، همگی تاثیر بسزایی در تعیین وضعیت بازار دارند .
مراحل تنظیم ساعت برای فارکس چگونه است ؟
تقریبا تمام وبسایتهایی که دارای تقویم اقتصادی می باشند در قسمت ساعت خود امکانی را فراهم نموده اند تا ساعت سایت قابل تنظیم به زمان محلی کاربر باشد . به طور مثال با کلیک بر روی ساعت سایت فارکس فکتوری ، کاربر می تواند منطقه زمانی خود را از منوی کشویی انتخاب و این تغییرات را ذخیره کند .
کدام تقویم اقتصادی از زبان فارسی پشتیبانی می کند ؟
در بین سایتهای مرجع برای تقویم اقتصادی ، تقویم سایت تریدینگ اکونومیک ( Tradingeconmic) علاوه بر پشتیبانی از نسخه فارسی تقویم اقتصادی یعنی Economic calendar فارسی ، اخبار فارکس فارسی هم وجود دارد.
اخبار کدام وبسایت خبری از همه معتبرتر است ؟
قدیمی ترین وبسایت خبری و تقویم اقتصادی در بین معامله گران دنیا ، اخبار فارکس فکتوری بود که در ابتدای کار یک انجمن گفتگو بود و بعد با افزایش امکانات تبدیل به یک وبسایت مرجع در فارکس شد.
آیا تحلیل خبری به فارکس به زبان فارسی هم وجود دارد ؟
✔️ بله. علاوه بر وبسایتهای فارسی ، وبسایتهای دیگری در دنیا هستند که از زبان فارسی هم پشتیبانی می کنند.
علاوه بر وبسایت تریدینگ اکونومیک ، شمار زیادی از کاربران ایرانی ، از اخبار موجود در وبسایت خود بروکرها ، این اخبار را دنبال می کنند . مانند بخش خبری بروکر الپاری و سایر بروکرها.
آیا امکان دریافت اخبار از طریق سایر پلتفرمها مانند نسخه موبایل وجود دارد ؟
✔️ بله. بعضی از وبسایتها علاوه بر سایت نسخه های موبایل و یا دیگر پلتفرم ها را برای کاربران ارائه می دهند.
به طور مثال امکان فارکس فکتوری اندروید و ای او اس برای دانلود توسط کاربران وجود دارد. علاوه بر ان امکان دریافت تحلیل خبری فارکس با ربات فارکس فکتوری به صورت خودکار د فارکس فکتوری تلگرام وجود دارد.
تفاوت بین تحلیل یک خبر و خواندن ان چیست ؟
فرق تحلیل با خبر در این است که اگر معالمه گر به دنبال موقعیتی برای باز کردن یا بستن یک معالمه در بازار باشد، باید علاوه بر خواندن ان خبر، بتواند ان را تحلیل کند.
یعنی اینکه این خبر درجه اهمیتش در بازار به چه مقدار است؟ بر چه قسمت هایی از بازار و یا نمادهایی تاثیر دارد؟ آیا در روند کلی بازار در طولانی مدت تاثیر دارد ؟ و دیگر سوالات موجود، که اگر تریدر بتواند به انها پاسخ دهد، در واقع ان خبر را تحلیل کرده است.
به نظر شما کدام رویدادهای اقتصادی در تقویم دارای بیشترین تاثیر بر بازارهای مالی هستند؟ چگونه معاملهگران میتوانند از تقویم اقتصادی برای بهینهسازی استراتژیهای معاملاتی خود استفاده کنند؟ لطفا بگوییئ آیا تقویم اقتصادی اطلاعاتی در مورد اثر رویدادهای جهانی بر بازارهای محلی ارائه میدهد؟ ممنونم
من فکر میکنم استفاده از تقویم اقتصادی میتواند به عنوان یک ابزار قدرتمند برای پیشبینی نوسانات بازار و تصمیمگیریهای آگاهانه عمل کند، به شرطی که به درستی از آن استفاده شود. ضمنا اگر در مورد این موضوعات هم در مقاله خود توضیح میدادید بهتر بود.
تحلیل تاثیر رویدادهای کلیدی تقویم اقتصادی بر بازارهای مختلف
استراتژیهای معاملاتی بر اساس تقویم اقتصادی
راهنمایی جامع جهت استفاده از تقویم اقتصادی در معاملات
چرا نویسنده این مطلب کاربران رو با اطلاعات زیادی در مورد نحوه استفاده موثر از تقویم اقتصادی در استراتژیهای معاملاتی خود رها کرده؟ خب دوست عزیز میتونی به ارائه مثالهای عملی و تحلیلهای موردی بپردازی.. که به درک بهتر کمک کنه؟ نمیشه واقعا؟؟
بهترین تقویم اقتصادی فارکس رو میتونم از کجا پیدا کنم؟
تمامی بروکرهای فارکس، تقویم های خوبی ارائه می دهند. اما یکی از کاملترین آنها، تقویم اقتصادی آلپاری، می باشد.