معرفی استراتژی فارکس با مووینگ اوریج – سیستم اسکالپ گلد ماینر
استراتژی فارکس با مووینگ اوریج، یک استراتزی اسکالپ فارکس با سیستم مختص جفت ارزهای اصلی بازار فارکس است که در تایم فریم های «1 و 5 دقیقه» مورد استفاده قرار می گیرد.
سیگنال فارکس توسط اندیکاتورهای شاخص قدرت نسبی و Goldminer؛ برای تمامی نمادهای معاملاتی با قدزت نقدشوندگی بالا، در این استراتژی صادر می شود.
استراتژی طلا بر روی چارت در تایم فریم پایین، با به کار گیری اندیکاتورهای میانگین متحرک و مکدی، درصورتی که نمودار بر روی تایم 4 ساعته باشد، قابل اجرا است. تنها لازم است تنظیمات اندیکاتورها را با توجه به قیمت و نماد معاملات، تغییر دهید.
شرایط استفاده از استراتژی فارکس با مووینگ اوریج
تایم فریم | 1 دقیقه و 5 دقیقه |
نمادهای معاملاتی | جفت ارزهای ماژور و مینور |
شرایط خرید
- اندیکاتور Gold Miner به رنگ آبی؛
- اندیکاتور non lag dot 200 به رنگ آبی؛
- نوار RSI آبی.
شرایط فروش
- اندیکاتور Gold Miner به رنگ قرمز؛
- اندیکاتور non lag dot 200 به رنگ قرمز؛
- نوار شاخص قدرت نسبی قرمز.
حد سود
- تارگت خود را برای کسب سود «7 تا 12 پیپ» تنظیم کنید.
حد ضرر
- استاپ خود را 5 پیپ بالا یا پایین نقطه ورود قرار دهید.
تنظیمات اندیکاتور استراتژی فارکس با مووینگ اوریج
همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، از «اندیکاتور Goldminer ، اندیکاتور RSI bars و اندیکاتور non lag dot 200»، در این استراتژی استفاده می شود.
جمع بندی نویسنده اف ایکس ماکسی درباره استراتژی فارکس با مووینگ اوریج
با استفاده از سیگنال طلا و فارکس، می توانید به درستی نقاط ورود و خروج را به دست آورید. تنها باید با دقت اندیکاتورها را تنظیم کنید تا درصد خطا به صفر برسد.
برای اینکه بتوانید معاملات سود ده داشته باشید، در حساب دمو آی سی ام بروکرز از استراتژی ها بک تست بگیرید، تا از عملکردشان مطمئن شوید.
لینک دانلود رایگان اندیکاتورهای استراتژی فارکس با مووینگ اوریج
سوالات متداول
❓استراتژی فارکس با مووینگ اوریج چیست؟
استراتژی فارکس با مووینگ اوریج (Forex Moving Average Strategy)؛ یکی از استراتژی های معاملاتی محبوب در بازار فارکس است که از میانگین های متحرک؛ برای شناسایی روند بازار و نقاط ورود و خروج به معاملات استفاده می کند.
❓چگونه می توان استراتژی فارکس با مووینگ اوریج را با سایر اندیکاتورها ترکیب کرد؟
می توان از این استراتژی، در کنار سایر اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال «مانند RSI، استوکاستیک و مکدی»؛ برای تایید سیگنال ها و بهبود عملکرد استفاده کرد.